آخرین وضعیت آلودگی هوای کلانشهرها-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

آخرین وضعیت آلودگی هوای کلانشهرها

براساس اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست در بین هشت کلانشهر کشور امروز(۲۱ آبان‌ماه) شیرازی‌ها و تبریزی‌ها هوای پاک تنفس کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس اطلاعات مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست درباره کیفیت هوای هشت کلانشهر کشور، امروز (۲۱ آبان ماه )آلاینده شاخص هوای اهواز ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با میانگین ۹۵ و در وضعیت قابل قبول قرار گرفت.

پس از آن مردم در دو کلانشهر کرج و مشهد هوای قابل قبول را با رسیدن به عدد ، ۷۳، ۵۵ تجربه کرده‌اند. آلاینده شاخص این هوای مطلوب ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون بوده است.

اهالی شهر شیراز و تبریز هوای پاک را با رسیدن به عدد ۴۱ و ۳۸ تنفس کرده‌اند. آلاینده شاخص در شهر شیراز دی‌اکسید نیتروژن و در شهر تبریز ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون بوده است.

در حالی که بر اساس اطلاعات مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست میانگین کیفیت هوای تهران ۸۱ و در شرایط قابل قبول بود که بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میانگین کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۹ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس بود.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا "پاک"، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا "قابل قبول(سالم) یا متوسط"، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا "ناسالم برای گروه‌های حساس"، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا "ناسالم برای همه گروه‌ها"، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا "بسیار ناسالم" و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا "خطرناک" است./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار